Siistiidea

PALVELUT KOTISI TASAPAINOON

ASUNNON SISUSTAMINEN
JA STAILAUS

KOTI MYYNTIKuNTOON

Voimme työskennellä yhdessä, jolloin opit paljon ammattisiivouksesta, järjestämisestä ja sisustamisesta tai voit antaa minulle täysin vapaat kädet ja vain nauttia lopputuloksesta. 

Olen erikoistunut sisustamaan pienellä budjetilla. Hyödynnän kotiisi hankittuja tekstiileitä, kalusteita ja koriste-esineitä. Ehdotan harkiten uutta. Stailaamalla myös myyt kotisi nopeammin.

Miniapu 190 € puoli päivää  |  Maxiapu 380 € koko päivä

FENGSHUI KONSULTAATIO

RAUHA, HARMONIA ja TASAPAINO

Fengshui antaa konkreettisia välineitä siihen, miten luot ympäristöösi rauhan, harmonian ja tasapainon.  Fengshui syventää luontoyhteyttäsi ja palauttaa elämänhallinnan tunteen. Fengshui on ajaton, tuhansia vuosia vanha tiede, jonka harjoittaminen voi tuoda sinut lähemmäksi syvintä olemustasi. 

Kotisi ja puutarhasi muokkaaminen fengshuin avulla on luontoa ja elämää kunnioittavaa, sekä sopii pienelle budjetille.

JÄRJESTELY & KIERRÄTYS

Selkeyttä arkeen

Autan sinua luopumaan turhasta tavarasta ja järjestämään tarpeelliset tavarat paikoilleen. Etsimme uuden kodin tarpeettomalle tavaralle ja kierrätämme vastuullisesti.

PUHDISTUS & SIIVOUS

KODIN PUHDISTUS

Autan sinua puhdistamaan kotisi pinnat. Näytän miten siivoat nopeammin, tehokkaammin ja ekologisesti ilman myrkyllisiä kemikaaleja. Myös isot matot ja huonekalut puhdistuvat paikan päällä.