Siistiidea

Harmonia on tekoja arjessa ja energioiden virittämistä.

Oivalletaan yhdessä, miten dynamiikka toimii perheessänne, jokaisen yksilön vahvuudet ja haasteet huomioiden.

 

Alla myyntiin stailattuja kohteita. 

Stailaus toteutettu asiakkaan omilla materiaaleilla. 

ASIAKKAILTA

"Kiitän sinua Hanna-Maria pitkästä, vuosia kestäneestä yhteistyöstä kanssamme. Sinä olit tärkeä ihminen meille yrittäessämme selviytyä arjen ja terveyden tuomista haasteista. Kokemuksemme mukaan olit aina luottamuksemme arvoinen, ja hoidit sovitut tehtävät liittyen kodin siisteyteen aina moitteettomasti. Kiitollisina muistamme yhteistä aikaamme."
Marja 77 v.
"Hanna-Maria siivosi kotiamme yli 10 vuotta ja olimme erittäin tyytyväisiä hänen työnsä jälkeen ja hän saapui aina paikalle sovittuun aikaan. Siivouksen laatu oli kiitettävää ja oli ihana palata illalla hyvin siivottuun kotiin. Suosittelen ehdottomasti hänen palvelujaan. Hän on luotettava ja osaa asiakaspalvelun hyvin."
Aija Lavonen
"Olemme olleet todella tyytyväisiä Hanna-Marian kanssa työskentelyyn. Siivous on ollut ensiluokkaista ja työskentely systemaattista. Luottaisin kotini hänen käsiinsä koska vain. Koronatilanteen vuoksi olemme usein olleet kotona hänen työskennellessään, mutta emme tunteneet olevamme jaloissa. Aikataulut ja yksityiskohdat on saatu aina helposti sovittua, ja kaikki sovitut asiat ovat aina pitäneet. Meillä on koiria, mutta heidänkään kanssa Hanna-Marialla ei ollut mitään ongelmia. Voin suositella!"
Henriikka